Om oss

Slangkompaniet är ett familjeföretag startat 1992 och vi säljer våra egna produkter under varunamnet Swecomp®.

Swecomp-produkterna är i huvudsak gummikompensatorer och maskinskor, men programmet växer.

Dessutom tillhandahåller vi förstås andra fabrikat- allt för att försöka hjälpa våra kunder att få fram rätt produkter till rätt pris och rätt kostnad. Slangkompaniet försöker ta fram allt i slangväg, kompensatorer, rör och flänsar, maskinskor, dämpare och kringprodukter som ventiler etc.

Från årsskiftet 2019-2020 kommer vi också att pressa egna hydraulslangar, omflätade anslutningsslangar i NBR och EPDM mm samt  ha ett program av skärringskopplingar, adapters, hydrauloljor mm. 

Vi försöker alltid att anstränga oss det där lilla extra för att försöka tillgodose kundens behov. 

Om det finns behov av andra produkter och vi har möjlighet försöker vi via vårt nationella och  internationella kontaktnät att hjälpa till.

Varmt välkommen till Slangkompaniet!

Kalle & Johan Gustafsson

Nyheter

Kvalitet

Kvalitetskontroll

Slangkompaniet satsar på högkvalitativa produkter och har en väl utvecklad intern kvalitetskontroll. 

Testning och besiktning

Alla egentillverkade slangar och bälgar täthetsprovas och märks med respektive ordernummer. Före leverans görs även en okulärbesiktning.

Sortiment och logistik

Ett brett lager och modernt administrationsprogram gör att vi har en mycket bra logistikfunktion.

Certifikat

Vi ordnar naturligtvis provtryckningsintyg och material-certifikat. Våra internationella leverantörer ser till att kunden kan få CE-märkta produkter och även klassningsgodkännanden, tex PED, TÜV, Norske Veritas och Lloyds register.

Service

Plats

Vårt lager är situerat i Stockholm, cirka en timme från fyra flygplatser. Vi når alla stora transportbolag inom ungefär en halvtimme.

Leverans

Vi försöker alltid få iväg lagervaror samma dag om vi har möjlighet. Vi kan de flesta tider på året lämna in på DHL fram till klockan 18 och om det är riktigt bråttom finns alltid budbil, taxi eller flyg! Ni kan också hämta upp hos oss direkt om ni hellre gör det.

Kontakt

Ring eller mejla om ni har frågor eller funderingar. Vi är aldrig längre bort än så!

Kontakt

Slangkompaniet ligger i Skrubba, Stockholm. Om du är i området är du naturligtvis välkommen att hälsa på oss. Vi är aldrig längre bort än ett mejl eller telefonsamtal!

Kalle Gustafsson

kalle@slangkompaniet.se

+46 70-2867070

Johan Gustafsson

johan@slangkompaniet.se

+46 70-4446752