[lang_se]Hösten närmar sig! [lang_se][lang_en]Fall is coming![lang_en]

[lang_se]Man kan inte säga att det märks, men hösten närmar sig. Vi har varit igång hela sommaren för att serva gamla och nya kunder. Några av våra leverantörer har haft lägre servicegrad än vi. De allra flesta har fått den bästa servicen tack vare Johan- precis som vi vill ha det!

From 23/7 är vi fullt manskap medan någon av fabrikerna nere i Europa kommer att hålla stängt. Vi kommer att klara det mesta via de andra produktionsenheter vi brukar använda. Varmt välkommen att kontakta oss![lang_se]

[lang_en] In Sweden one can´t tell that autumn is coming. It is the warmest period since several hundred years. We have been open all summer serving old and new customers. We have been able to provide the best service- just as we aim for!

From 23/7 we are all at work- Welcome to contact us![lang_en]